Computerreparatie Utrecht030-760 20 80

Getroffen door het Ukash virus?

Een snel oprukkend virus is het Ukash virus, dat grote gevolgen heeft voor het functioneren van uw computer. Dit virus gijzelt complete systemen of bestanden, waardoor u er niets meer mee kunt totdat u een bepaald bedrag betaalt. U dient volgens de melding te betalen met een Paysafecard of Ukash. Gelukkig kunnen we u geruststellen, u hoeft geen groot geldbedrag te betalen om uw computer weer in orde te krijgen. De makers van het Ukash virus (in Nederland ook wel bekend als het politievirus) proberen u namelijk op te lichten. Hier kunnen we een stokje voor steken en het probleem voor u oplossen, zodat u weer snel en veilig met uw computer aan de slag kunt. Het virus Paysafecard verwijderen kan zonder gevolgen gebeuren.

Bel nu voor directe hulp:

030 - 760 20 80

Zelf verwijderen is lastig

Afhankelijk van uw besturingssysteem is er een speciale procedure nodig om uw computer weer in orde te krijgen. Onze medewerkers weten daarbij precies wat te doen. Het Ukash virus verwijderen in Windows 7 of het Ukash virus verwijderen in Windows 8 moet in de meeste gevallen met een speciale Rescue CD gebeuren. Voordat we kijken of er een Rescue CD nodig is, gaan we proberen of het Ukash virus verwijderen in veilig modus mogelijk is. We raden niet aan zelf te gaan experimenteren, aangezien een foutje zo gemaakt is. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw gegevens.

ict waarborg

Heeft u hulp nodig?

Het Ukash virus verwijderen kunt u door ons laten doen. U hoeft daarvoor meestal geen expert aan huis te laten komen. Onze medewerkers kunnen gemakkelijk en veilig op afstand bij u inloggen om het probleem snel, effectief en goedkoop te verhelpen. Nadat het virus verwijderd is en uw computer gecontroleerd op goed functioneren, krijgt u tips om een volgende besmetting te voorkomen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. In de meeste gevallen helpen we u weer snel op weg!

Hulp vanaf afstand of aan huis, overal in Nederland!

U hoeft niet in Utrecht gevestigd te zijn om gebruik te maken van onze vakkundige medewerkers om Ukash virus van uw PC of laptop te verwijderen. Dankzij de hulp via het internet zijn wij in staat u overal te helpen. En als wij u bezoeken brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Goed nieuws dus, als u woont of werkt in Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Breukelen, Zeist, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Woerden of Culemborg.

ukash virus verwijderen