Computerreparatie Utrecht030-760 20 80

Politie Nederland Cybercriminaliteit virus

Een virus op uw computer kan voor veel schade zorgen. Criminelen worden steeds handiger waardoor u vaak niet in de gaten heeft dat u met hen te maken heeft. Een nieuwe manier om u geld afhandig te maken, is door te doen alsof u op een website van een bekende instantie bent beland. Het Politie Nederland Cybercriminaliteit virus is hier een voorbeeld van. Het virus is een waarschuwing van de politie, althans zo lijkt het. Volgens de melding heeft u de wet overtreden. U wordt er van beschuldigd dat u spam verstuurt of dat er kinderporno op uw computer is aangetroffen. Uw computer wordt door de cybercriminelen geblokkeerd. Door geld te betalen wordt de blokkade weer opgeheven. Tenminste, dat wordt beweerd. Door de beschuldigingen hopen de criminelen dat u onder druk wordt gezet om toch te betalen. Want hoewel de beschuldigingen vals zijn, ze spelen behoorlijk in op het gevoel.

Bel nu voor directe hulp:

030 - 760 20 80

Politie Virus verwijderen

De melding die op uw beeldscherm is verschenen, is niet van de politie. Cybercriminelen proberen u via deze weg geld afhandig te maken. Betaal hen nooit. Mensen die wel betalen, doen dat via een anoniem systeem (Ukash). Hierdoor is het door de echte politie lastig te achterhalen wie er achter zitten. Maar of u nu betaalt of niet, uw computer is geïnfecteerd met een virus. En hier moet u natuurlijk weer vanaf zien te komen.

Door gebruik te maken van anti-virus programma's voorkomt u al veel ellende. Maar wat als het al te laat is? Uw computer is niet veilig meer. En het politie virus verwijderen lukt niet zomaar. Om het politie virus snel te laten verwijderen kunt u bij ons terecht. Bij computerreparatie Utrecht wordt uw computer vakkundig gerepareerd. Het maakt bij ons niet uit op welk besturingssysteem uw computer werkt. Wij kunnen politie virus verwijderen van computers of laptops met Windows 7, maar kunnen we bijvoorbeeld het virus politiebericht verwijderen bij oudere installaties van Windows XP. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen. Uw computer is snel weer virusvrij.

ict waarborg

Hulp vanaf afstand of aan huis, overal in Nederland!

U hoeft niet in Utrecht gevestigd te zijn om gebruik te maken van onze vakkundige medewerkers om het politievirus van uw PC of laptop te verwijderen. Dankzij de hulp via het internet zijn wij in staat u overal te helpen. En als wij u bezoeken brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Goed nieuws dus, als u woont of werkt in Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Breukelen, Zeist, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Woerden of Culemborg.

politie virus verwijderen